Jokaisella yrityksellä, palvelulla ja tuotteella on olemassa oma tarinansa.  Led Experts ei ole poikkeus.

 

Koko tarina alkaa oikeastaan jo muutama vuosi ennen Led Experts Finlandin syntymää.  Monilta tahoilta oli alkanut kantautumaan Kivimäen Petrille tietoa, että kannattasi alkaa tarjoamaan asiakkaille LED-valaisimia.  Hetken mietittyään asiaa Petri oli päätynyt ajatukseen, että hänen mielestään aika ei ole vielä riittävän kypsä, jotta se olisi liiketoiminnallisesti kannattavaa.  Aikaa kului, vuodet vierivät ja koitti vuosi 2012.  Ajatus LED-valojen markkinoinnista alkoi kiinnostaa yhä enemmän ja ennen kaikkea LEDin tekniikka alkoi olemaan sillä tasolla, että LED-valot alkoivat kestämään käyttöä.  Toki, vielä tuossa vaiheessa LEDin tekninen taso oli tähän päivään verrattuna ihan lasten kengissä.

 

  • Facebook
  • LinkedIn

 

Meidän tarinamme alkaa hieman ennen vuotta 2012, jolloin Petri perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa Led Experts Finland Oy:n ja toiminta saattoi alkaa.  Toiminta alkoi ensin ns. Kotimyyntinä, eli toiminta suunnattiin kokonaan kotitalouksiin.  Mutta pian tämän jälkeen toimintaa suunnattiin myös yrityksiin.  Käynnistyi ajanjakso, jolloin valaistustarjonta tapahtui koti –ja yritysmyyntiin. Tänä aikana yritys toimi pelkästään myynti –ja asiantuntijaorganisaationa.  Toinen yritys maahantoi kaikki tuotteet ja laskutti Led Expertsin tekemät toimeksiannot.  Kun LED-valaistuksen yleistyminen alkoi kasvaa huimaa vauhtia, niin Kivimäki kumppaneineen totesi, että Led Expertsin myymien tuotteiden hinnat alkavat olemaan liian korkeat.  Samoihin aikoihin tehtiin yksi suurimmista päätöksistä organisaatiossa. Silloinen maajohtaja Mikko Hämäläinen nimitettiin toimitusjohtajaksi ja yrityksessä alkoivat puhaltamaan muutosten tuulet.  Katseet käännettiin Aasiaan ja aloitettiin maahantuonti omalla Led Experts tuotemerkillä.  Tällä hetkellä Led Experts toimii yhteistyössä viidentoista (15) eri tehtaan kanssa Kiinasta ja Euroopasta, jotka läpäisivät heille asetetut laatukriteerit.

Vuonna 2015 joulukuussa yritys ulkoisti myyntiorganisaation kehittämisen, ja vetovastuun koko yrityksen myynnistä ottivat Petri Satosaari ja Pasi Lagus.  Heidän vastuullansa on ollut aikaisemmin muidenkin myyntiorganisaatioiden rakentaminen.  Toimintaa muutettiin kuitenkin aika pian, koska huomattiin, että yrityksessä oli liikaa päällekkäisiä toimenkuvia ja markkinointiin ei ollut vastuullista henkilöä olemassa.  Tällä hetkellä Satosaari on vastuussa valaistusasiantuntijoiden kenttätoiminnasta ja Laguksen vastuulla on markkinointi.

Led Experts tänään

Tänä päivänä voimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti ja tarjota heille asiantuntemustamme vihreämmän, taloudellisemman sekä paremman valaistuksen osalta.  Jokainen valaistusasiantuntijamme käy läpi eri valmennusportaita sisältävän koulutuksen.  Näin voimme tarjota asiakkaillemme oikeasti asiantuntevan premium -palvelumallin. Pääsääntöisesti asiakkaamme koostuvat yrityksistä, jotka ovat monen kokoisia ja joita on yhteensä jo yli 3000.  Palvelemme pienemmässä määrin myös kotitalouksia.  Kuulumme tällä hetkellä markkinoiden kovimpiin kasvajiin.  Meitä Led Expertsiläisiä on tänä päivänä koko ajan kasvava määrä, eli työllistämme välillisesti 17 henkilöä. (07 / 2017)

  • Facebook
  • LinkedIn

Mitä tämä sitten tarkoittaa itse asiakkaalle?

Asiakkaanamme saat yksilöityä palvelua, jonka päätarkoituksena on saada uudesta valaistuksesta oikeanlainen juuri kyseiseen toimipaikkaan. Halutessaan asiakas voi solmia kanssamme ylläpitosopimuksen koko valaistuksestaan.  Tällöin, sovituin määräajoin käymme tarkastamassa, ettei valaistuksessa ole tapahtunut muutoksia ja teemme samalla valaisimien sekä valaistuksen kuntotarkastuksen, jotta valaistus on aina, esimerkiksi vuodenajasta riippumatta sinun tarpeitasi vastaava.  Kun asiakas ja valaistusasiantuntija yhdessä päätyvät ylläpitosopimukseen tai johonkin toiseen palvelumalli sopimukseen, niin hyödyt näistä eri malleista ovat asiakkaalle todella isot ja näin voimme varmistaa mahdollisimman korkean asiakastyytyväisyyden ja asiakaskokemuksen.

Mahtavaa saada juuri sinutkin meidän asiakkaaksi!  Ollaan yhteydessä.