Palvelut

 

LED-valaistusuudistukseen lähtiessä mietit varmasti mitä tapahtuu missäkin vaiheessa projektia – ennen ensimmäistä tapaamista, tapaamisen aikana, tapaamisen jälkeen ja mahdollisen yhteistyön alettua. Mietit minkälaisia hyötyjä voit saavuttaa kun teet päätöksen lähteä kanssamme uudistamaan yrityksesi valaistusta.

Kaikki lähtee liikkeelle pyytäessäsi valaistusasiantuntijamme yritykseesi noin tunnin mittaiselle kartoitustapaamiselle. Asiantuntijamme perehtyy jo ennen tapaamista yritykseesi, ja tapaamisen aikana keskustelette valaistuksen nykytilanteesta sekä toiveistasi, yhdessä kartoitatten eri työpisteiden valaistustarpeen. Kierroksen aikana asiantuntija arvioi ja tekee mittauksia eri kohdissa tilojanne, jolloin valaistustason riittävyys paikkakohtaisesti on laskettavissa. Kun kartoitus on tehty, laadimme teille ratkaisuehdotuksen, joka on suunniteltu teidän valaistustarpeidenne sekä budjettitoivomustenne mukaiseksi. Tämän jälkeen keskustelemme eri palvelupaketeista sisältöineen ja etsimme teidän yritystänne parhaiten palvelevan ratkaisun.

Referenssisivuilta voitte tutustua asiakkaisiimme sekä heille toteutettuihin valaistusratkaisuihin tarkemmin.

Lataa maksuton valaistuksen opas

Lataa maksuton valaistuksen opas

Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

You have Successfully Subscribed!