Työpaikat

 

Vahvuutemme ja minkälaista meillä on työskennellä?

Liiketoimintamalli

Stonehill Solutions Oy:n asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemmin liiketoimintamallista.

Z

Valaisimien laatu

LED-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää meille kuin asiakkaillemmekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Testaamme kaikki markkinoille tuomamme valaisimet niin omassa testilaboratoriossamme kuin nimettyjen asiakkaidemme toimitiloissakin. Tämä takaa sen, että voimme luottaa valaisimiemme laatuun sataprosenttisesti. Kaikki LED-valaisimemme valmistetaan Stonehill LED-tuotenimikkeen alla, ja tehtaamme niin Aasiassa kuin Euroopassa täyttävät tarkat Eurooppalaiset laatukriteerit.

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi tärkeimpiä asioita kaikessa on, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossamme on toimii värikäs joukko erilaisia persoonia, joka suo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia kumminkin yhdistää – me jaamme osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaillemme kuin työkavereillemmekin. Tämän toimintamallin myötä voimme jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Vuonna 2012 Petri Kivimäki perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa LED-valaismia markkinoivan yhtiön ja toiminta saattoi alkaa. Toiminta käynnistyi ensin ns. kotimyyntinä, eli palvelu suunnattiin kokonaan kotitalouksille. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun myös yrityskenttä valloitettiin.

Olemme aloittaneet ns. autotalli toimijana. Lähetimme ensimmäiset tilaukset asiakkaillemme autotallista, joka toimi meidän varastona, sekä autotallina…

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!

  Toimenkuva, josta haluan lisätietoa
  AluepäällikköMyyntiassistenttiSähköasentajaYleinen kysymys

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

  You have Successfully Subscribed!