Valaistuskartoitus

Valaistuskartoitus

Alla on kuvattu meidän toimintamalli asiakastapaamisessa. Toteutamme jokaisen asiakkaamme kanssa ensin perusteellisen valaistuskartoituksen, johon kuuluu valaistusuudistuksen kannalta tärkeiden asioiden läpikäymistä. Kysymysten ja asiakkaan tiloihin ja nykyiseen valaistukseen tutustumisen lisäksi opastamme, että miten uudesta valaistuksesta saadaan juuri teidän tarpeeseen paras mahdollinen. Voit tilata meiltä valaistus konsultaation sinulle parhaalla sopimallasi tavalla. Sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta voit valita, joko etäpalaverina verkon välityksellä tai perinteisesti puhelimitse toteutettavan alkukartoituksen. Palvelemme mielellämme sinua paikanpäällä yrityksessäsi, jolloin pääsemme heti pureutumaan nykyiseen valaistukseesi. Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan teillekin uusi ja ekologinen led-valaistus.

Valaistuskartoitus on aina maksuton ja ei velvoita sinua tuotteiden, eikä palveluiden hankintaan. Kun asiantuntijamme on tehnyt valaistuskartoituksen yrityksesi toimitiloissa, sinulla on hyviä vinkkejä ja faktaa valaistusuudistuksen päätöksen tueksi. Esimerkiksi, kun laskemme energiansäästön siirryttäessä led-valaistukseen, niin laskemme säästöt käyttäen nykyistä energian hintaa ja valojen polttoaikaa. Voitte yhdessä asiantuntijamme kanssa vertailla nykyisen valaistuksen energiankulutusta, uuteen energiaa säästävään ja ekologiseen led-valaistukseen.

Alkukartoitus

Alkukartoituksessa asiantuntijamme tutustuu yrityksenne toimitiloihin, teidän kanssanne. Kierroksen aikana opastamme kaikessa valaistukseen liittyvissä seikoissa ja suunnittelemme yhdessä millainen valaistus sopii mihinkin työpisteeseen tai työvaiheeseen. Kysymme teiltä monia kysymyksiä, jotka kaikki toimii pohjana siihen, että saamme suunniteltua juuri teidän tarpeeseen sopivan valaistuksen.

Laskelmat

Kun olemme saaneet käytyä ensimmäisen vaiheen asiat läpi kanssanne, niin sen jälkeen siirrytään laskelmat osioon. Kun energiansäästölaskelmaa lähdetään laatimaan, niin tarvitsemme teiltä tämän hetkisen sähkönhinnan, valaisimien kappalemäärän ja valaisimien polttoajan (aukioloaika) Eli kaikki laskelmat perustuu jo olemassa oleviin kustannuksiin ja asioihin. Näitä lukemia vertaillaan siten uudistetun valaistuksen lukuihin. Tästä saadaan sitten kustannuksen takaisinmaksuaika, säästöt kilowateissa ja euroissa. Ennen kuin voimme tehdä teille ratkaisuehdotuksen, jossa ilmenee valaistusuudistuksen kustannukset me päätämme yhdessä millaisen palvelupaketin valitsette.

Palvelumallin valinta

Tässä koko palavelukokonaisuuden vaiheessa keskustelemme siitä, että millainen palvelumalli teille sopisi kaikista parhaiten. Käymme kanssanne läpi kaksi eri palvelumalli vaihtoehtoa, jotka eroavat toisistaan palvelutason laajuudesta. Premium palvelumallissa te asiakkaana ulkoistatte meille valaistusuudistuksen kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme valaistuksen eri vaiheet teille avaimet käteen mallilla. Toisessa mallissa toimitamme teille uuden valaistuksen käyttökohteeseen ja te itse asennatte valaisimet paikoilleen.

Ratkaisuehdotus

Kun olemme päässeet tähän vaiheeseen, niin asiantuntijamme tekee teille ratkaisuehdotuksen kokonaispaketista, sisältäen seuraavat asiat:

 • energiansäästölaskelmat, jossa vertaillaan olemassa olevan energiakustannuksia uuteen LED-valaistukseen
 • kokonaiskustannustannukset
 • mahdollinen leasing-rahoituksen kustannus
 • tapauskohtaisesti valaistussuunnitelma
 • tarvitseeko valaisimien paikkaa vaihtaa
 • uusien valaisimien kappalemäärät
Valaistuksen asennus

Kun olemme päättäneet yhdessä sopivan uuden valaistuksen asennusajankohdan, niin käymme läpi kaikki asennuksen vaiheet. Aloituspalaverissa on mukana asentaja, asiakas ja meidän asiantuntija. Kun olemme yhdessä käyneet läpi kaikki vaiheet, niin asennus voi alkaa. Jos asennuksessa ilmenee jotain odottamatonta, niin infoamme siitä teitä viipymättä.

Lopputarkastus

Kun olemme tässä vaiheessa, niin asennus on saatu päätökseen ja lopputarkastamme kohteen yhdessä. Paikalla on jälleen sama kokoonpano, kuin oli aloituspalaverissa. Kun työ on saatu päätökseen sovitulla tavalla ja aikataululla, niin luovutamme kohteen valmiina teille.

Tilaa meiltä valaistuskartoitus

Valaistuskartoituksen aikana keskustelette valaistusasiantuntijamme kanssa juuri teille räätälöidystä valaistuspaketista ja luotte valaistussuunnitelman sinun toiveidesi ja tarpeidesi ympärille.

Neljä syytä varata tapaaminen

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja hoidamme jokaisen asiakkaan valaistusuudistuksen yksilöllisesti

Ammattitaitoinen henkilöstömme opastaa sinua kaikessa valaistukseen liittyvissä asioissa

Yrityksesi valaistuksesta saadaan sellainen, jossa asiakkaasi ja työntekijäsi viihtyvät.

Uudistamme yrityksesi valaistuksesi alusta loppuun ja voit keskittyä omaan työhösi.

Varaa maksuton valaistuskartoitus

  Haluan, että otatte yhteyttä seuraavanlaisesti
  Tulkaa paikan päälleEtäpalaveri verkon välitykselläPerinteisesti puhelimellaHaluan vain lisätietoja

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

  You have Successfully Subscribed!