Aluepäällikkö

 

Oletko kiinnostunut myyntityöstä?

 

Oletko huippuasenteen omaava myynnintekijä? Jos olet, niin ota yhteyttä. Varmista paikkasi olemalla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tarjoamme LED-ratkaisut yrityksiin kokonaisvaltaisina palveluina ja toteutamme aina kattavan tarvekartoituksen, jonka pohjalta räätälöimme sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot paitsi LED-valaistukseen, myös kaiken muun tarvittavan, valaistussuunnittelusta asennukseen. Hiomme jatkuvasti toimintamalliamme, jotta voimme tarjota yrityksille paketin, jolla he saavat mahdollisimman suuren hyödyn LED-valaistukseen siirtyessään.

Tehtävänkuvaus

 

Työtehtävässä vastaat oman myyntialueesi myynnistä, asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Apuna asiakaskontaktoinnissa ja liidihankinnassa on meidän oma markkinointitiimi, mutta aluepäällikön toimenkuvaan kuuluu myös oma henkilökohtainen asiakaskontaktointi. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakaskontaktointi, asiakastapaamiset, asiakassuhteiden ylläpito.

Näitä odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
Positiivista asennetta
Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
Tavoitteellisuutta ja halua ottaa ja kantaa vastuuta

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyiset palkkiot ja bonusjärjestelmän
Alueellisen ja valtakunnallisen inbound markkinoinnin
Toimivan myyntikonseptin käyttöösi
Koulutuspaketin työtehtävään
Koko organisaatiomme tuen
Mahdollisuus kehittyä valaistusalan ammattilaiseksi

Vahvuutemme ja minkälaista meillä on työskennellä?

Liiketoimintamalli

Led Expertsin asiantuntijaverkosto on rakennettu yrittäjävetoiseksi. Meillä voi työskennellä joko oman yrityksensä kautta tai kevytyrittäjänä. Toimintamalli mahdollistaa yrittäjäksi lähtemisen ilman pääomaa. Päämiehenä me hoidamme alueellisen ja valtakunnallisen markkinoinnin, asiakkaiden laskutuksen ja perinnän. Olemme suunnitelleet liiketoimintamallin, jolla pääset tienaamaan ja nauttimaan yrittäjän vapaudesta. Ole yhteydessä, niin keskustellaan tarkemin liiketoimintamallista.

Valaisimien laatu

LED-valaisimien laatu on meille yhtä tärkeää meille kuin asiakkaillemmekin. Laatuun satsataan todella paljon ja jatkuvasti! Testaamme kaikki markkinoille tuomamme valaisimet niin omassa testilaboratoriossamme kuin nimettyjen asiakkaidemme toimitiloissakin. Tämä takaa sen, että voimme luottaa valaisimiemme laatuun sataprosenttisesti. Kaikki LED-valaisimemme valmistetaan Led Experts-tuotenimikkeen alla, ja tehtaamme niin Aasiassa kuin Euroopassa täyttävät tarkat Eurooppalaiset laatukriteerit. 

Yhteishenki

Liiketoimintamallin, tuotteiden laadun ja ansaintalogiikan rinnalla, yksi tärkeimpiä asioita kaikessa on, että yhteisössä on hyvä, avoin ja kannustava ilmapiiri. Meidän asiantuntijaverkostossamme on toimii värikäs joukko erilaisia persoonia, joka suo meille todella ison rikkauden. Yksi asia meitä kaikkia kumminkin yhdistää – me jaamme osaamistamme ja tietojamme avoimesti, niin asiakkaillemme kuin työkavereillemmekin. Tämän toimintamallin myötä voimme jakaa asiantuntemustamme laajalle asiakaskunnallemme.

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Vuonna 2012 Petri Kivimäki perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa Led Experts Finland Oy:n ja toiminta saattoi alkaa. Toiminta käynnistyi ensin ns. kotimyyntinä, eli palvelu suunnattiin kokonaan kotitalouksille. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun myös yrityskenttä valloitettiin. Käynnistyi ajanjakso, jonka aikana Led Experts on toiminut kokonaisvaltaisena valaistuspartnerina niin kotitalouksille kuin yrityksille.

Olemme aloittaneet ns. autotalli toimijana. Lähetimme ensimmäiset tilaukset asiakkaillemme autotallista, joka toimi meidän varastona, sekä autotallina…

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi
Say Hello!

    Lataa maksuton valaistuksen opas

    Lataa maksuton valaistuksen opas

    Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

    You have Successfully Subscribed!