LED – valaistuksen ostajan opas

 

Tämä opas on tehty jokaiselle, joka on hankkimassa yritykseensä uutta LED-valaistusta tai harkitsee valaistuksen päivittämistä LEDeihin tulevaisuudessa. Vaikka valaistus on meille kaikille ihan normaalia arkipäivää, se on silti monelle sellainen asia, ettei ole tullut miettineeksi sitä sen enempää. Valo on valoa ja sitä tarvitaan, jotta jokainen viihtyy ja näemme tehdä työmme.

Kun lähdemme pureutumaan valaistukseen hieman tarkemmin, niin huomaamme tarvitsemamme sitä ihan jokaisena päivänä, monenlaisissa eri tilanteissa ja käyttötarkoituksissa. Oikeanlaisella valaistuksella voidaan saavuttaa tilanteesta ja tarpeesta riippuen esimerkiksi tunnelmallisuutta, työnteon tarkkuutta ja tuottavuutta, sairaspoissaolojen vähentymistä sekä työturvallisuuden parantumista. Tämän oppaan tarkoitus on helpottaa sinua, joka olet hankkimassa itsellesi tai yritykseesi uutta LED-valaistusta. Oppaan avulla saat valaistusinvestoinnistasi suurimmat, parhaimmat ja sinulle tärkeimmät hyödyt toteutettua.

 

Lataa maksuton valaistuksen opas

Lataa maksuton valaistuksen opas

Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

You have Successfully Subscribed!