Premium+

 

Premiumtason valaistusuudistus

Led Experts Premium-palvelupaketti on tarkoitettu yritykselle joka antaa arvoa Premium luokan palvelulle muun muassa laajennetun asiakaspalvelun ja raportointipalvelun myötä. Premiumtason valaistusuudistus on vaivattomin tapa uusia yrityksesi vanha valaistus uudenlaiseen ja kustannustehokkaaseen LED-valaistukseen. Valaistuskartoituksen aikana keskustelette asiantuntijamme kanssa juuri teille räätälöidystä valaistuspaketista ja luotte valaistussuunnitelman sinun toiveidesi ja tarpeidesi ympärille, sovitun budjetin mukaisesti. Premium-palvelupaketti on ensisijaisesti tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat, että toimitusketju on ulkoistettu asiantuntijamme vastuulle ja hoidettavaksi, jolloin koko saneeraustoimenpide toteutetaan avaimet käteen – periaatteella. Sinun ei halutessasi tarvitse sijoittaa uudistukseen lainkaan omaa pääomaa, vaan me hoidamme rahoituksen valaistushankinnalle.

Alla on kuvattu meidän toimintamalli asiakastapaamisessa. Toteutamme jokaisen asiakkaamme kanssa ensin perusteellisen valaistuskartoituksen, johon kuuluu valaistusuudistuksen kannalta tärkeiden asioiden läpikäymistä. Kysymysten ja asiakkaan tiloihin ja nykyiseen valaistukseen tutustumisen lisäksi opastamme, että miten uudesta valaistuksesta saadaan juuri teidän tarpeeseen paras mahdollinen. Voit tilata meiltä valaistus konsultaation sinulle parhaalla sopimallasi tavalla. Sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta voit valita, joko etäpalaverina verkon välityksellä tai perinteisesti puhelimitse toteutettavan alkukartoituksen. Palvelemme mielellämme sinua paikanpäällä yrityksessäsi, jolloin pääsemme heti pureutumaan nykyiseen valaistukseesi. Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan teillekin uusi ja ekologinen led-valaistus.

Valaistuskartoitus on aina maksuton ja ei velvoita sinua tuotteiden, eikä palveluiden hankintaan. Kun asiantuntijamme on tehnyt valaistuskartoituksen yrityksesi toimitiloissa, sinulla on hyviä vinkkejä ja faktaa valaistusuudistuksen päätöksen tueksi. Esimerkiksi, kun laskemme energiansäästön siirryttäessä led-valaistukseen, niin laskemme säästöt käyttäen nykyistä energian hintaa ja valojen polttoaikaa. Voitte yhdessä asiantuntijamme kanssa vertailla nykyisen valaistuksen energiankulutusta, uuteen energiaa säästävään ja ekologiseen led-valaistukseen.

Led Experts Finland valaistuskartoitus

  Haluan, että otatte yhteyttä seuraavanlaisesti
  Tulkaa paikan päälleEtäpalaveri verkon välitykselläPerinteisesti puhelimellaHaluan vain lisätietoja

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Lataa maksuton valaistuksen opas

  Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

  You have Successfully Subscribed!